Negativna Custva

Čiščenje negativnih čustev

Čustva so vratar naše energije. Negativna čustva omogočajo izgubo energije, pozitivna jo krepijo. Zelo veliko je situacij, katere nam pomagajo ustvarjati negativna čustva. Nadzor nad lastnimi čustvi je v nas! Vedno lahko izbiramo, kako bomo reagirali, izbiramo in se zavestno odločamo kako se bomo odzvali. Žal vse prevečkrat se ujamemo na nastavljene limance in odreagiramo zelo napačno. Narobe za nas in našo energijo, ki jo z pomočjo negativnih čustev oddajamo. Posledično izgubljamo svoje edino pravo dragocenost, svojo energijo.

Dogaja se da po oceni prizadetih, nekateri ljudje odhajajo ob napačnem času, veliko prezgodaj. Za njimi ostaja gora žalosti. Vsaka izguba dudi ni vedno tako zelo slaba, kakor jo razumemo in doživljamo prizadeti. Naše mesto ni, da bi ocenjevali upravičeno ali drugačno prizadetost. Tu smo z namenom, da pomagamo ljudem, ki si ne znajo, ne zmorejo zaustaviti potoka žalosti, skrbi, nezadovoljstva in drugih znanih oblik negativnih čustvovanj, ki vedno znova bruha in povzroča težave. Pomagamo vam odstraniti sprožilce vaših negativnih čustev.  Vaše jeze, žalosti, sovraštva, nezadovoljstva… Očistimo rane, obnovimo energijo, pospravimo in odpravimo škodo, ki ste jo z svojim ravnanjem ustvarili. Pomagamo vam vrniti nadzor nad vašimi čustvi v vaše roke. Ljudje pozabimo na pozitivna čustva, pozabljamo biti hvaležni, srečni, nasmejani. Srečni zaradi drobnih malenkosti, ki se nam dnevno dogajajo. Nenehno negativno izražanje lahko pusti zelo globoke posledice. Daljše delovanje pod negativnimi čustvi omogoča trajnejše vdore v vašo energijo, od tu naprej NIKOLI NI LEPO!

Kadar izgubite nadzor nad lastnimi čustvi, se hitro pojavi nekdo, ki se rad polasti vaše in uporabi za svoje potrebe. Skrbite za svoja čustva, če vam ne uspeva, raje včeraj, kot jutri poiščite pomoč. Na osnovi posredovanih osebnih podatkov vam naredimo oceno in pregled energij.

Najlepša hvala!