Chakras Illustrated Over Human Body With Natural Crystals And Pendulum

Izgradnja sistema za vklop delovanja na prano

Prana je energija, ki je na planetu Zemlja prisotna, tako kot zrak. To, da je v tako množični količini prisotna, še ne pomeni, da jo lahko uživate. Prana je najprimernejša energija za polno delovanje telesa in uma ljudi. Za sprejemanje in uživanje prane potrebujemo sistem, kot ga imamo za uživanje trdne hrane. Ljudje so že v preteklosti poskušali pričeti delovati na prano. Brez sistema to ni mogoče, zaznavali so utrujenosti, glavobole, živeli so v pomanjkaju hrane – energije. Uživanje prane je mogoče! Še več, vsak lahko prične v celoti delovati na prano. Ob uživanju prane občutiš največjo energijsko zmožnost delovanja in brez negativnih delov, ki jih ima trda hrana. Prana omogoča, kar nobena trda hrana ne zmore.

Za uživanje hrane potrebujemo celoten sistem – usta, požiralnik, želodec itn. Za uživanje prane in delovanje na prano, potrebujemo ravno tako celoten sistem. Del nove dobe, ki jo danes že živimo, je tudi to, da je ljudem omogočena izgradnja celotnega sistema za uživanje prane in predelava v za ljudi najprimernejšo energijo. Ljudem se vgradi vzporedni sistem prehranjevanja. Celoten sistem za uživanje prane poleg celotnega sistema za uživanje trde hrane. Vzporedno in neodvisno delujeta oba sistema. Delovanje na prano pomeni pomeni neomejen brezplačen vir hrane, ki je vsem in povsod dostopen. Pomeni odklop alergij, utrujenosti, ki so pri hrani lahko prisotne. Delovanje na prano pomeni izstop iz sistema suženjstva. Trda hrana je večji motivator za ohranjanje suženjstva. Močno okupira naš proračun, obremenjuje zdravje. Pomislite koliko časa namenimo skrbi za hrano. Vsi napori in skrbi ob slabem pridelku pri predelavi odpadejo. Nakupovalni čas, čas priprave in prebave. Ko ozavestite koliko časa smo potrošili – namenili hrani in hranjenju. Kaj vse bi lahko počenjali kot človek, ki deluje na prano. Vklop na prano omogoča osebno svobodo na zelo veliko področjih. Vaše sposobnosti se povečujejo. Osvobajate se okov, ki vas zadržujejo v odvisnosti.

Sistem, ki zmore prano predelovati v energijo si lahko naroči vsak, ki je starejši od 21 let. Mlajšim se ne omogoča delovanja in vgradnje, do njihove zmožnosti samoodločanja in celotnega sprejemanja odgovornosti. To za Angele predstavlja človeška starost 21 let. Sam vklop se omogoči v času od enega mesca in pol do treh mescev. Doba je odvisna od stanja našega telesa in duha. Veliko pripomore energijska čistost, vklop pa se izvede ne glede na stanje, le traja nekaj dlje. Svoje potrebe nam zaupate z vašimi osebnimi podatki. Ko je celoten sistem pripravljen in vam predan v delovanje, vam sporočimo, koliko časa smo porabili za izgradnjo in vklop sistema za uživanje prane. Vi pa nam sporočite višino in način plačila. Hvala!

Najpogostejša vprašanja povezana s delovanjem na prano.

Koliko časa traja gradnja sistema za delovanje na prano?

Z večletno meditacijo si lahko sami vgradite sistem za delovanje na prano. Z Angelskim delovanjem se vam vgradi v 1,5 do 2,5 meseca. V tem času vam namenimo med 9 in 17 ur .

Kako bom vedel ali imam sistem zgrajen?

Zelo preprosto! Prana je energija, ki jo vaš na novo vgrajen sistem zazna in sprejema. Vaše celotno telo deluje mnogo bolje, kot je delovalo  na trdno hrano. Spremembe so zelo hitre v nekaj tednih. V kolikor ne bi delovali na prano, bi imeli glavobole, pojavljala bi se vam izčrpanost, hitro se bi utrudili, postali bi slabokrvni in lačni. Pri delovanju na prano ni lakote, utrujenosti, razpoloženje se vam dvigne, telo bolje deluje, počutite se mlajši.

Za koga delovanje na prano ni primerno?

Ni primerno za vse otroke in mladostnike. Sistem za delovanje na prano se vgrajuje starejšim od 21 let, ko telo preneha z razvojem.

Ali potrebujem tekočino ko delujem na prano?

Da, potrebujete med 0,5 in 0,7 litra vode ali čaja, kar povsem zadostuje za delovanje na prano.

Ali lahko kombiniram delovanje prane z občasnim uživanjem trdne hrane?

Oba sistema vam delujeta. Lahko izmenično uporabljate tako prvega, kot drugega. V primeru, da ste odločitev o uživanju prane sprejeli zaradi prekomerne teže ali bolezni,vam priporočamo, da 21 dni ne zaužijete trdne hrane, da resnično le pijete vodo. Organi vam bodo zelo hvaležni za omogočen počitek.

Ali je mogoča podhranjenost?

Ni! Pri uživanju prane je izkoristek vedno 120 %. Pri trdni hrani je med 20% in 70%.

Ali je delovanje na prano primerno za športnike, ki se poklicno ukvarjajo s športom?

Za vse športe in za vse športnike je delovanje na prano zelo primerno. Telo s prano prejme vse kar potrebuje posamezni športnik, neodvisno od športa. Športi nimajo discipline, kjer bi delovanje na prano onemogočalo športnika. Nasprotno,refleksi se izboljšajo, poveča se vzdržljivost, regeneracije so kvalitetnejše, podaljša se aktivna doba športnika.

Kaj svetujete nosečnicam?

Za nosečnice je dovolj dobro le najboljše! Prana zagotavlja optimum posameznih elementov, ki jih telo potrebuje. V prani prejmejo vse, kar njihovo telo potrebuje. Razvoj otroka poteka mnogo bolje, kot pri nosečnicah, ki se prehranjujejo s trdno hrano.

Kakšen je vpliv prane na dojenje?

Prana omogoča višjo kvaliteto mleka. S prano se količina mleka ne povečuje niti ne zmanjšuje. Zelo se dvigne kvaliteta mleka, ki vpliva na povečano zdravje otroka.

Sem bolnik z večjo telesno okvaro na notranjih organih. Ali mi lahko zgradite sistem za delovanje na prano?

Pri bolnikih ni omejitev za vgradnjo sistema za delovanje na prano. Večini bolnikov se bo zdravstveno stanje izboljšalo. Že samo zaradi spremembe v prehranjevanju. Veliko težav, ki izvirajo iz trdne hrane, bo izginilo.

Kako vpliva prana na  telo?

Prana je najosnovnejši element iz katerega so vsa živa živila. Vsi vitamini, vsi gradniki življenja. Prana je v neomejenih količinah, povsod kjer je zrak.

Priponke

Predstavitev