Izobrazba

Izobrazba

Za pripravo podatkov potrebujemo; ime, priimek, rojstne podatke in do sedaj doseženo izobrazbo.

Delovna doba je veliko predolga, da bi desetletja delovali v za nas neprimerni stroki ali delovnem okolju. Svoje življenje dušimo, če delamo stvari, ki niso primerne za nas. Vsakdo ima svoj talent. Vsak ima svoje poslanstvo in vsaka oseba lahko doseže sebi primerno izobrazbo. Posledično se zaposli na sebi najprimernejšem delovnem mestu in opravlja delo, ki zadovoljuje osebne potrebe. Kar jo polni z osebno srečo ter zadovoljstvom. Ali je tako v vsakdanjem življenju? Je! Za dvajset odstotkov ljudi, ki so našli svoje poslanstvo in delujejo v sebi primernem okolju. Vsem ostalim to ni uspelo. Niso neizobraženi, tudi leni niso! Delo, ki ga opravljajo jih izčrpava, slabi imunski sistem. Izobrazba je zelo pomembna, nič manj pomembno ni, da izberemo sebi najprimernejšo.

Mar otroci lahko vedo, kaj je za njih najprimernejše? Nikakor ne. Odrasli ne prepoznamo svoje poti zaradi strahov in raznoraznih predsotkov. Otroci nimajo dovolj izkušenj in vedenja. Potrebujejo pomoč pri usmeritvah.

Omogočamo vam svetovanje oziroma pomoč pri usmeritvi v za vas najprimernejšo izobrazbo.

Primer

Marko Novak, 18. 06. 2002, osnovnošolec.

Svoje šolske obveznosti naj popestri z rednimi teki in najmanj trikrat tedenskim treningom. Tek deluje zelo sproščajoče in razvija vse dele telesa. Posledično se razvijejo tudi tiste mišice, ki bi sicer ostale manj razvite. Najprimerneša športa sta, štafetni tek in šprint. Srednješolsko izobrazbo naj zaključi v naravoslovni smeri.Kasneje pa predlagamo vpis na fakulteto za šport. Svoje celotno delovanje naj posveti teku, kot aktiven športnik, promotor prehrane, svetovalec šolarjem o tehnikah dihanja in gibanja in uspešen športnik.