Kaj je karma? Nekaj o tem…

Živimo  življenja, in življenja… vsakič znova se rodimo z drugo energijo in drugačni. Za karmo je marsikdo že slišal in tudi za posledice karme.  Vzročno zdravilstvo, se z njo ukvarja, ker je razlog za veliko vrst težav, ki jih prinesemo na svet, naša dediščina. Običajno to izgleda kot nahrbtnik na hrbtu, ki ga v polnoletnost dobimo kot opremo iz rodbinskih linij. Vsak od nas, je rezultat vsaj sedmih generacij prednikov in ni možno v življenje brez deleža dediščine. Zakaj ne? Ker v genskih zapisih spijo podatki vseh prednikov, ki so del našega genskega zapisa. Zato vpliv rodbinskega podarjenega genskega materiala ni zanemarljiv. Tako mi vtikanje v to vsebino, po zdravilsko imenujemo vzročno zdravljenje, nekateri tudi karmično zdravljenje, ki pa je le delček vzročnega celostnega zdravilstva.

Vsem nam živečim, je karma in karmični dolgovi breme. Karmi tudi ni mogoče ubežati. Spremlja nas skozi življenja, vse dokler stvari – energije niso urejene, na pravem mestu. Za nastanek karmičnih dolgov,  smo krivi mi sami. Mi in naša zelo napačna ravnanja v preteklih življenjih.

Karmični dolgovi so lahko zelo bremenilni ali malo manj. Lahko jo pridno sami poravnavate dalje, ali se odločite za katero od tehnik, ki se ukvarja s temi možnostmi obravnave zdravja.

V sklopu vzročnega zdravljenja se lahko marsikaj odkupi, poravna, skrajša ali odklopi. Načini so zanimivi, najmanj eden od teh je, ko v sklopu vzročne obravnave dober zdravilec sproži določene sistemske zdravilske postopke, ki lahko pomenijo, poravnave(pobote), zapiranje dolžništev, odkupovanje, ali darovanje za odklop, ki ga drugače ne bi mogli doseči.

Čas, ko uspeh dosežemo in se sname plomba iz nekaterih zaplombiranih področij, je odvisen od količin in tematike, ki je na spisku za odkup. Praviloma traja lahko od enega tedna, do nekaj let. Odvisno od količine negativnih stvari, ki jih hočemo odkupiti, najmanj pa od dobrega sodelovanja, sistemskih obravnav na vzročnih podlagah, ter vaši zagnanosti, srčnosti in močni volji. Ker, močnejša ko je volja, močnejši in hitrejši smo v reševanju težavnih področjih, ki se običajno polnijo s srčnimi svetlobami in sterilizirajo, hitro celijo, dobro polnijo vaše sposobnosti samozdravljenja.

Delo na sebi je delo. Ni čarobne paličice, ki bi z enostavnim zamahom, odstranila vse težave in neugodnosti, ki nas pestijo, in nas hipno naredila zdrave in sijoče. S trudom, voljo in zagnanostjo, pa se da doseči tudi nemogoče, je mogoče.