Moja podoba – moja moč

Osnovnost je sestavina zdravega načina življenja, iskrive požrtvovalne drže. Hitro mišljenje je poživljajoče in krepilno, vsem vzbuja gotovost, lažje sprejemamo odločitve. Iskrive domiselnosti ponastavijo delovanje vašega živčevja na optimalno raven delovanja, na dobro, ali celo vrhunsko. In kaj je zdaj še potrebno dodati? 

Iskrivost v zunanjosti. Biti pameten, učljiv, delaven, iznajdljiv, vse to so lastnosti, ki omogočajo dobro in energetsko popolno držo. Pa še nekaj v tej podobi manjka. Manjka ovitek, zunanja podoba, v katero so zapakirane vse te vrhunske lastnosti. To je vaša zunanja podoba, ki je vstopnica na podij vseživljenjskega dogajanja, v igro življenja. Vse niti imamo v rokah, kadar notranjo odličnost združimo z vrhunsko zunanjo podobo. Od izražanja-govorjenja-podajanja sporočil, do iskrivega gestikuliranja in drže telesa ob tem(neverbalna komunikacija), do smeha, početja med tem ko poslušamo in se pogovarjamo z drugimi ljudmi. Do iznašanja svojih stališč, načina in teže, s katero podajamo vsebino(obtežimo, olajšamo…) Zelo poseben način komuniciranja je verbalno odlično govorništvo, ki obteženo s karizmo in močjo posebnih veščin, samo po sebi dela vpliv na poslušalstvo.  Tak človek je najmanj politik, ali vrhunski prodajalec česarkoli. 

Prva stvar, ki jo opravimo, je stilska uglasitev s svojo najboljšo podobo

Primerna frizura, barva las, make up, popolna uglašenost z izbiro oblačil, kroja in barvnih odtenkov, je prva poteza, kadar gre za uglaševanje svojih popolnosti. Učinki so takojšnji, saj povečana moč začne drugače nagovarjati sredino, v kateri delujemo. Čutila zaznavajo velikansko spremembo. Zadovoljstvo v duši se opazi. Vse ženske smo obdarjene z lepoto, le odkriti moramo, v kateri podobi se počutimo bolj samozavestne in bolj izpolnjene za ta čas. Vsak čas, pa modne zapovedi opremlja s svojimi vrhunskimi vsebinami in tudi sledenje modnim smernicam, nas sporoča v čas bolj aktualne, pomeni da se trudimo, imamo napredno mislenost, se uglašujemo  s časom, iščemo vedno nove poti za doseganje odličnih rešitev in uspešno peljemo svoj posel.