O otrokih…

Starševstvo je gotovo najzahtevnejše opravilo vsake odgovorne osebe. Vsak starš bi se moral večkrat dnevno vprašati, kaj je najprimernejše za otroka. Vsak otrok je celota, ima svoje sposobnosti, ki jih prinaša s seboj na ta svet in predstavljajo kar 60% celotnega talenta. Le 40% ga bo razvil skozi življenje, če bo le pravilno usmerjen.

Dragi starši, od 10000 (deset tisoč) otrok se danes v Sloveniji rodi kar 4600 (štiri tisoč šesto) genialnih otrok! Skoraj vsak drugi!

Za vsakega otroka so starši največji blagoslov ali največje breme. Kadar pomagate otroku razvijati NJEGOVE darove, lahko  iz njega naredite najsrečnejšo osebo. Vsakič, ko ga posiljujete s svojimi velikimi željami, ki se ne skladajo z njim. Teptate in čez čas, v celoti uničite njegove darove! Ustvarite nezadovoljno in povprečno osebo! Naredite in dosežete vse tisto, česar za svojega otroka nikoli niste želeli! Tega bi se morali starši mnogo bolj zavedati, kot se. Največkrat ne razmišljamo, kakšen vpliv in posledice bo to pustilo na otroku!

Vsak otrok ima svoje sposobnosti in svoje darove. Še tako dobronamerna želja na napačnem otroku, ne bo dosegla učinka. Še mnogo huje, uničuje človeka, ki vam je najpomembnejši na celem svetu. Realnost je žal zelo drugačna – od prej navedenih 4600 (štiri tisoč šesto) otrok, jih bo ob 20. letu svoje starosti … ne jih bo, pri 20 letih samo eden še živi svojo genialnost. Vse ostale je uspel napačen odnos nas staršev in sistema uničiti! Uspeli smo jih predelati v povprečje in uničiti njihovo genialnost!

Ko otroka razvijate na področju, ki so usklajena z njegovimi danostmi, bo ta otrok kot odrasla oseba dosegel največ! Vaš cilj bi moral biti srečen in zadovoljen otrok. Vaš cilj, dragi starši, naj bo razvijati potenciale, ki jih vaš otrok že ima. Ko razvijate svoje otroke, razvijate njihove sposobnosti in lepo vas prosim, ne svojih napačnih predstav.

Za malčke in mamice… 

Kar lahko ponudim, kot obliko dela  na področju obravnave naših mladih zakladov-naših malčkov., je vse,kar je namenjeno obravnavi odraslih in še več.

  • Pomoč pri nezmožnosti zanositve
  • Vodenje in skrb za nosečnico
  • Odkrivanje težav, ki jih imajo lahko otroci že v materinem trebuščku in obravnava  
  • Priprava poroda, in pomoč pri rojevanju( vse v vzročno terapevtskem smislu) 
  • Poporodna obravnava porodnice, da se hitreje vse zazdravi in pride na svoje mesto. 
  • Vse v zvezi s potrebami po  porodu, ki jih imata mamica ali dojenček-malček.
  • Pomoč pri pravi izbiri imena, kar je zelo pomembno, ker ga pravo ime opremi z dobrimi življenskimi podpornimi silami in svetlobno zakonitostjo, bolj po volji njegove dušne nastavitve in zgodbi, ki jo je bitje izbralo v predrojstvu.… 
  • Osebno ime, pravo ali nepravo. Pogledamo vpliv silnic in svetlobe, ki vplivajo na vaše življenje-oteževalno, ali lahkotno in podpirajoče. Ali je karma vpeta v ime, ali je možno izklopiti karmično plombo in zablokiranosti, ki so včasih vpete v  imena in osebnost… Vse se danes mnogo bolj zaznava in ni narobe, seveda, če je dovoljeno, da si izboljšamo svojo podlago v življenju.
  • In razno…