Silhouette, Group Of Happy Children Playing On Meadow, Sunset, Summertime

Otroci in njihovi talenti

Starševstvo je gotovo najzahtevnejše opravilo vsake odgovorne osebe. Vsak starš bi se moral večkrat dnevno vprašati, kaj je najprimernejše za otroka. Vsak otrok je celota, ima svoje sposobnosti, ki jih prinaša s seboj na ta svet in predstavljajo kar 60% celotnega talenta. Le 40% ga bo razvil skozi življenje, če bo le pravilno usmerjen.

Dragi starši, od 10000 (deset tisoč) otrok se danes v Sloveniji rodi kar 4600 (štiri tisoč šesto) genialnih otrok! Skoraj vsak drugi!

Za vsakega otroka so starši največji blagoslov ali največje breme. Kadar pomagate otroku razvijati NJEGOVE darove, lahko  iz njega naredite najsrečnejšo osebo. Vsakič, ko ga posiljujete s svojimi velikimi željami, ki se ne skladajo z njim, teptate in čez čas v celoti uničite njegove darove! Ustvarite nezadovoljno in povprečno osebo! Naredite in dosežete vse tisto, česar za svojega otroka nikoli niste želeli! Vsaka vaša napačna odločitev bo uničevala vašega otroka. Tega bi se morali starši mnogo bolj zavedati, kot se. Največkrat ne razmišljamo, kakšen vpliv in posledice bo to pustilo na otroku!

Vsak otrok ima svoje sposobnosti in svoje darove. Še tako dobronamerna želja na napačnem otroku ne bo dosegla učinka. Še mnogo huje, uničuje človeka, ki vam je najpomembnejši na celem svetu. Realnost je žal zelo drugačna – od prej navedenih 4600 (štiri tisoč šesto) otrok jih bo ob 20. letu svoje starosti … ne jih bo, pri 20 letih samo eden še živi svojo genialnost. Vse ostale je uspel napačen odnos nas staršev in sistema uničiti! Uspeli smo jih predelati v povprečje in uničiti njihovo genialnost!

Ko otroka razvijate na področju, ki so usklajena z njegovimi danostmi, bo ta otrok kot odrasla oseba dosegel največ! Vaš cilj bi moral biti srečen in zadovoljen otrok. Vaš cilj, dragi starši, naj bo razvijati potenciale, ki jih vaš otrok že ima. Otroke je potrebno usmerjati v stvari, ki njih same zanimajo in jih osrečujejo. Ko razvijate svoje otroke, razvijate njihove sposobnosti in lepo vas prosim, ne svojih napačnih predstav.

Naše delo je pomagati staršem pravilno usmeriti otroke. Vse, kar potrebujete za pravilno usmeritev otroka, lahko naročite pri nas. Na osnovi osebnih podatkov mame in imena otroka, vam posredujemo za vašega otroka najprimernejša področja osebnega razvoja.

Cena storitve ni določena, vsak starš nam za prejete informacije podari poljubni znesek, ki ga določi sam!

Najlepša hvala!

Potrebujemo: IME IN PRIIMEK mame, mamine ROJSTNE PODATKE in NASLOV BIVANJA, IME OTROKA. Za lažjo in hitrejšo komunikacijo pomaga elektronski naslov.