Man Irons Clothes On Ironing Board With Steaming Blue Iron

Poslovne odločitve

Potrebujemo malo več podatkov o vas, priporočamo osebni ali telefonski kontakt.

Podjetništvo ni nekaj v smislu prepiši, registriraj podjetje in prični z delom. Premalo se zavedamo, da smo si ljudje že pred rojstvom tlakovali svojo poslovno pot. Uspešna podjetja delujejo v dejavnosti, ki so jo njihovi lastniki, tako rekoč prinesli na svet. Nekaterim pa to ni uspelo, to ne pomeni, da nimajo pripravljene dejavnosti v kateri bi lahko blesteli. Izbrali smo si podjetje, obrt in tudi dejavnost.
Pri nas vas bomo samo spomnili na vaše talente in poslovno pot. Vaše poslovne odločitve vsebujejo usmeritev, vašega poslovnega delovanja. Navodila z vsemi ključnimi koraki, kje in kako pričeti, kako nadaljevati. Delovanje je prilagojeno vašim trenutnim ekonomskim razmeram. Vam je pomembno, da lahko z dejavnostjo pričnete zelo kmalu. Po dveh letih delovanja vam priporočamo ponovni kontakt z nami in nadgradnjo dela, ki ste ga do tu ustvarili.

Primer:

Ime, priimek, rojeni….., za vas najprimernejša dejavnost in napotki za uresničitev le te.

Gotovo najbolj primerna dejavnost za vas je likanje srajc s prevzemom in dostavo pri stranki.
Ciljna skupina so ljudje z dohodkom nad 1.800,00 € neto in dnevno uporabo srajc.

Vaši začetni odhodki nastanejo predvsem zaradi naročila vizitk, spletne strani, letakov in embalaže. Kmalu pa se bo pojavil še izdatek za stoječi likalnik za srajce, industrijski pralni stroj in 30 m2 velik prostor, ter drugo opremo.

Predlagani cenik storitev:

– 1 kos 1,60 €
– 10 kosov 14,00 €
– 20 kosov 27,00 €

V ceni je vštet prevzem srajc na naslovu, pranje, likanje in dostava na naslovu naročnika. Brez pranja se cena zniža za 15 %.

Podoba reklame na letakih, internetni strani, vozilu: dobra temnolasa vila dirigira z likalnikom, iz katerega izpareva napis CHIC zboru razigranih srajc, iz katerih diši svežina in odmeva vonj vijolic.

Embalaža: stranke so premožne in temu primerna mora biti tudi sama embalaža tako za odvoz kot tudi za dostavo. Za odvoz morajo biti vreče iz sestavine skozi katero se ne vidi vsebina, nihče ne želi o sebi kazati manj primerne podobe. Obvezno mora biti na embalaži žep, kjer so že v naprej izpisani podatki o stranki. Vrečko za odvoz obvezno priložite ob vsaki dostavi. Dostavna embalaža pa mora biti svečana. Stranka mora občutiti, da je prejela svoje najljubše srajce zapakirane, kot darilo. Vsi smo radi pomembni, daril pa nam ni nikoli dovolj. Najbolj pomembno je seveda, da vsebina ostane kompaktna in vremenski vplivi ne poškodujejo vsebine. Primer: valoviti karton škatla, oblečena v celofan z svečanim trakom. Pri strankah boste dosegli, da vsak teden dobijo nove srajce. To je vaša dodana vrednost.

Plačila: možnost izdaje fakture, plačilo v gotovini, kartice, predplačila…

Do svojega rojstnega dne se boste morali posvečati obema službama, kasneje pa se že lahko odločite za polno opravljanje vaše nove dejavnosti.

Kako do strank? Delitev letakov po premožnejših naseljih. Z dostavnim paketom in letaki si v bližini objektov, kjer se zadržujejo ali delajo tvoje stranke. Bančniki, borzniki, uspešnejša podjetja, ministrstva, fakultete, zasebne klinike. Pomembno je, da vidijo kako izgleda dostava. Le-ta jih mora navdušiti. Za posamezne interesente imaš pripravljene pogodbe, ki jih podpisujete za prihodnji mesec.

Poslovni prostor bo na začetku na domu, kasneje je zelo primeren prostor v kraju bivanja, v velikosti 30 m2 .

Konkurenca je v tem trenutku zelo oddaljena od tovrstnega načina servisiranja strank. Pozor, nikar pa se ne spuščajte v boj z nizko cenovnimi ponudbami in ne pozabite vpletati dodane vrednosti.

Začetek dela najprej v Ljubljani, potem v rodnem mestu, kasneje pa v vseh večjih mestih s samostojnimi enotami.

Nadgrajujte svoje znanje o zlaganju srajc, čistilnih sredstvih in embalažah. Pravilen način pakiranja bo ključnega pomena.

Kader: večina dela lahko opravite sami oziroma neodvisno od strokovnjakov. Za vso dodatno delovno silo lahko najamete / zaposlite ljudi, ki so težje zaposljivi (starejši, delni invalidi, mladi). S tem lahko izkoristite tudi subvencije. Prav je, da so nagrajeni glede na normo in ni slabo, če za kvalitetno opravljeno delo zaslužijo več kot kader iz branže. Pozor, ne pozabite, da naše podjetje  svetuje tudi pri izbiri primernega kadra!

Predlagani naziv za dejavnost je CHIC (šik).

Uspeh je v vašem pogumu in želji prestopiti v novo delovno okolje.

Najlepša hvala!

Za našo storitev vam zaračunamo v naprej znani znesek za posamezno svetovanje z DDV-jem.