Ciscenje Energije Duse

Prenova energije duše

Za vsako telo je duša temelj človeka. Pri danes živeči – utelešenih ljudeh je več, kot 63 % ljudi že živelo v več, kot 70 življenj. V vsakem od življen razbremenimo, še večkrat žal obremenimo karmo, ki jo bo duša tovorila v vsakem nadaljnji krog življenja. Večina ravna tako, da se karmično zadolževanje povečuje. Ljudem je skupno, da je jutrišnji dan bolj primeren za odplačevanje, kot današnji. Tako je razmišljanje večine.

Kako gibčni in lahkotni ste, če vam na vaše okončine pritrdimo uteži, v roke porinemo težke vrečke, o lahkotnosti ni več nobene sledi.

V vaši energiji so umeščeni delci preteklih nedokončanih zgodb, so uteži vaše manj lepe preteklosti, so ovire, so neporavnane obveznosti, vpletenih je na stotine nerešenih razmeji. Vse tisto, kar je ostalo nerešeno in še ni bilo možnosti, potrebe ali zavedanja po potrebnem reševanju, po potrebni razrešitvi. Ko obiščete Hipno studio na primer v Logatcu in vam pomagajo pregledati pretekla življenja. Takrat vam bo omogočeno pokukati le v delček vaše celotne zgodovine. Z današnjimi očmi bi grozote, ki smo jih počeli, bile preveč trpeče. Če pa se ozrete preko rame, okoli sebe boste opazili, da prostor, ki ga naseljujemo je najlepša kaznilnica na koncu vesolja. Opazili boste, da odnosi med ljudmi še vedno potekajo pod taktirko meča, pohlepa in ogromno krvoločnosti. Ni dosti drugače, morda le nekaj bolj opazno zaradi hitrega in množičnega širjenja informacij. Nekaj bolj opazno in pregledno, kot pred tisočletji. Vsa morila, ki si jih neprestano izmenjujemo, puščajo tudi ostanke, ki določajo naše naslednje utelešenje. Določajo območje, določajo najpomembnejše mejnike, dogodke, ki nas bodo pričakali. Današnji dan določa, kakšen bo vaš bodoči dan. Dejanja neumorno odzvanjajo v nebo in se zapisujejo z mi kronsko natančnostjo, KDAJ, KOMU, KAKO, KAJ , KJE, KDAJ. Namen teh zapisov ni tožarjenje Bogu, je le vsakemu njegova osebna zbirka lastnih preteklih stvari. Večina smo lastniki mnogo večjih zbirk kot si jih želimo. Obdani smo z problemi, z ovirami, obdani z kramo, natovorjeni kuje kot arabski oslički.

Prenova energije duše je pomoč vaši duši. V razbremenitvi, ki vaši duši omogoča dvig zavesti, lahkotnejše napredovanje, omogoča pospraviti stvari, ki jih niste uspeli počistiti več 10 življenj. Bremena, ki vas kot kovaško nakovalo priklenejo na mesto. Ovirajo vaše korake in preprečujejo vaše napredovanje v energiji duše. Del energije nove stvarnosti je, da vam smemo pomagati. Lahko vam pomagamo pri pospešenem izmenjevanju energij, izravnavi energij in pri čiščenju zapisov. Osvobojeni preteklosti, vam bo omogočen nov začetek z lahkotnejšim korakom, skozi novo dobo naprej. Z dvignjeno zavestjo se boste lažje izogibali norostim, ki vam jih pripravljajo vdani služabniki in častilci norosti, ki vam jih dnevno servirajo. Nižje razvita bitja, ki si zelo želijo vaše družbe in potrditve, da niso edini, ki si želijo tako napačno življenje, da ga že težko imenuješ življenje. Čiščenje energije duše pomeni osvobajanje napačnih pogledov, skrivljenih vzorcev, popačenih podob resnic. Pomeni osvoboditev preteklosti, z tem dejanjem tudi bodočnosti. Čiščenje duše je storitev, ki poteka na daljavo. Poteka na način, da v ničemer ne moti vaših obveznosti vašega urnika. Omogoča vam pomoč, pri pospravljanju vaše krame. Omogoča osvobajanje vas samih in vaših energij, predvsem omogoča dvig zavesti, le ta pa posledično tudi drugačen pogled. Razumevanje in reagiranje na dnevne situacije. Na novo se pripravijo podpore vaši energiji.

Tako, kot smo zelo ljudje med seboj različni, je tudi zelo raznolika in posamezniku primerna cena. Različni smo v  energiji, količini potrebnega dela, stopnji zavesti. Pred pričetkom dela vam naredimo oceno o količini potrebnega dela, kot tudi čas potreben, da se uredi počisti energija duše in ceno za opravljeno storitev. Pred tem pa potrebujemo vaše celotne osebne podatke.

Najlepša hvala!