Prenova v jedru…

Kako gibčni in lahkotni ste, če vam na vaše okončine pritrdimo uteži, v roke porinemo težke vrečke, o lahkotnosti ni več nobene sledi. Vse karmične zakonitosti se usedajo na nas in nas obtežujejo, dokler ni možno več prenašati tega bremena. Potrebno bo narediti razbremenitev, pove duša…telo se odzove in kliče, poveča občutljivost na negativne stvari, ki nam prihajajo na pot in se brani z vsemi kriplji. Povečana senzitivnost sproža razne odzive. Od alergij, negativnih miselnih vzorcev (ne morem, ne gre, nimam moči še za živeti ne, kaj šele, da bom kaj urejal/la),…itd. Ni tako enostavno zaznati, da se nam dogaja ločitev od samega sebe. Ko tako odklopimo sistem vzdrževanja zdravja in notranje ravnovesje z duhom, srcem in telesom, nam mental nikoli ne pomaga rešiti nastalih težav. Vsak tak klic se zgodi, ko se nabere dovolj negativnosti, ki ogrožajo zdravje. 

Takrat, ko se zaveste, da ste zašli s poti, potrebujete izkušenega zdravilca, ki se spozna na globine in širine starih zakonitosti iz težkih karmičnih izkustev, da poravna dolg, odstrani skladovnice strahu, nemoči in ostalih naloženih negativnosti. 

V svoji notranjosti povečano energijo močno občutimo. Začne čistiti vsebine po telesu, kar zaznavamo, kot da se po telesu seli ekipa s čistilnimi pripomočki. Včasih se zazna nek občutek pulziranja, kakšno potiskanje v del telesa, kjer se z energijo že dolgo nismo povezali… Vsekakor spoznamo, kje v telesu se je nekaj dogodilo, pa zdaj energija to tam poskuša popraviti…  

No, to je podeseterjena daritev v zdravje.., ko se stvari multiplicirajo in pojačajo med seboj, vse dokler  znamo s seboj pravilno ravnati, se dobro vzdrževati.