Umik napačne energije v objektu

Domovi in drugi prostori so včasih energijsko obremenjeni, pa to ne velja samo za stare objekte. Ljudje smo energijska bitja. Celo vaše telo, ki ga zaznavate, je hkrati obdano s skoraj enkrat večjo energijo, kot je velikost vašega telesa. Ta ista energija je zanimiva tudi za tiste, ki nimajo nobene pravice do vaše energije, pa si jo vseeno lastijo. 

Domovanja lahko razvrstimo v 3 kakovostne razrede. V prvem so objekti, kjer je energija zelo primerna za življenje ljudi in živali. Je osvežujoča, počutimo se umirjeno, smo zadovoljni. Tak prostor deluje na nas zelo  sprostitveno in harmonično. Prostorov s tem tipom kvalitetne energije, je najmanj. To ne pomeni, da mora biti tako, le nihče si ni vzel časa za tiste, ki so drugačni, da bi jim omogočil, da postanejo objekti iz prvega razdreda.

V drugem razredu so prostori, ki nič ne dajejo, pa tudi ne jemljejo veliko. Energija siva, ne daje občutka, da je v prostoru veliko sveže energije, topline doma, pravzaprav nimajo ničesar, kar nas navdušuje. Samo so. Seveda pa nimajo energije, ki nas izčrpava.  Prostorov tega tipa je največ. Vse te prostore je mogoče postopoma premakniti v prvo skupino, z vnosom manjkajoče energije,… Rečemo, da jih povežemo s stanovalci, jih uredimo po zakonitostih, ki v te prostore vnašajo več energije, srca, navdušenja, harmonije, in vse to, je enako več zdravja v telo. 

V tretji skupini so prostori, ki navzven delujejo kot vsi drugi. Uporabniki prostorov vedo, da temu ni tako. To so prostor,i v katerih poleg prostora, delite tudi svojo energijo. To so tista domovanja, kjer se zjutraj zbudite bolj utrujeni, kot ste zvečer legli v posteljo. V teh prostorih se dogaja več različnih vplivov. Niti ni tako opazno, da bi kar rekli, to je pa to. Po malem se dogajajo rahle, skoraj neopazne spremembe, opazne vsaj pri tesnobi v prstem košu, pogostem obolevanju, in še raznih drugih stvareh ter v nečistih srcih. Ti ljudje ne vedo, kdo so, kaj je potrebno pourediti… Nimajo svojega psihičnega imunskega sistema, ne zaznav v telesu, ki bi jih opozorile, kdaj se negativnosti nehajo, ali kdaj se počnejo. Nič ni več odzivnega, ker se je telo odklopilo v popolnosti in se hraní z energijo ostalih ljudi, iz okolice, ali na neprestanih stroških, ki jih imajo z bivališčem. Zelo velikokrat se v takih bivališčih kar naprej nekaj  kvari. Prižiganje sveč nam v takih primerih ne pomaga. Žegnana voda, ne spreminja energij v prostoru. Kuhinjska sol je v danem primeru napačno čistilo. To ne pomeni, da problemov ni mogoče odpraviti. Seveda je, le posegi so drugačni. Tudi prostor tretje kategorije lahko postane prostor prve kategorije. 

Pospraviti je potrebno energijske dele in prostor urediti do te mere, da bo bivanje in delovanje v njem postalo primerno prvi kategoriji, uporabnikom prostorov pa tako urediti prostor, da bo sijal in vzdrževal energijo, kar je pravo pojmovanje doma. 

  • Prva storitev je ureditev notranjosti z izbiro pravih barvnih oddtenkov, ki so multiplikacija vseh združljivih svetlob v zdravje in dobro visoko počutje. Objem blaženosti v teh barvnih izbirah, nam da občutek, da rečeš: “Oj, tu sem pa res doma…!“ Varnost, dobro počutje, zdravilsko pomeni boljšo obrambo pred vplivi negativnih senčnih svetlob od vsepovsod. 
  • Prva poureditev podrazumeva tudi potem naprej, pohištvo v pravi barvi, ki je vam najbolj svežilna in stil opremljanja, ter male tehnične podrobnosti, kot so namestitev električnih vtičnic in stikal.

Lahko v začetku začnete samo z  pravilno izbiro barv in opleskate stene v vašem bivališču. Lahko se uredi tudi samo otroška soba, ali posamezen del vašega bivališča. Pa odločitev za sedežno, ali omaro… Vsaka stvar je bolje, kot da nič ne uredite. In že se v stanovanju opazi razlika. Opazimo povečano količino energije pri vseh, nekatere zazdravitve se začenjajo in misli so bolj vedre, veliko več tolerance v medosebnih odnosih, več veselja in igrivosti, manj smo obremenjeni s temačnimi energijami in njihovim čiščenjem.