Življenje smo mi…

Z novimi vsebinami, ki jih vnaša svet  v naša življenja, moramo spreminjati tudi slog in način kako živeti. Nujno je potrebno povečati svojo učljivost, znanje o tem in onem, raziskovati, kaj zmorem še dobrega narediti zase ali za bližnje, za soljudi, za planet… Vse kar znamo, je za ta čas zelo koristno. Pa samo spimo v lupinicah znanega in se bojimo, da bo jutri potrebno kaj spremeniti.  Že samo nakup novega aparata, zahteva od nas, naravnati se na nove dosežke tehnologije, se potruditi ujeti način delovanja in se ga naučiti uporabljati ter seveda čim bolje iskoristiti nove zmožnosti, ki jih ponuja. Vedno znova moramo spreminjati neko staro navajenost, kar je pravzaprav, slediti duhu časa.

V svet, ki se sedaj rojeva, se je rodila večopravilnost, ki nas pripravlja na živeti radost bivanja. Sposoben biti vse, kar je potrebno za preživetje… Nadgraditi staro znanje, je naš izziv in prednost, pred zaspanimi. Vedno moramo vzdrževati okretnost v umu in mišljenju. To pomeni, v sebi se počutiti mladostnega in še vedno aktualnega.

Z zdravilskim posredovanjem omogočimo čiščenja skladišč mentalnih vsebin, dokler ste voljni sodelovati in zagnano želeti izboljšanje svojega zdravstenega stanja. Namreč, vsako delo na sebi, se dela skupaj, z roko v roki. Vse se da, če si je možno dovolj močno želeti in se za to tudi potruditi. Skupaj se pomikamo skozi nadstropja porušenin jih počistimo, odstranimo jih posodobimo, oluščimo, dogradimo, in obnovimo v vseh možnih aspektih zdravilskih vzročnih obravnav.… Vsak poseg opredelimo na vsaki posamezni terapiji v naprej, povemo področje dela, kako bo izgledalo, koliko časa se bomo s tem delom zamudili, koliko finančno ta obravnava pride. Obravnava se poravnava v naprej…